enstarkresamedemmaochkarro

Alla inlägg den 19 februari 2015

Av Emma Karolin - 19 februari 2015 18:42

Då var sista dagen på praktiken avklarad. Trots att vi haft långa dagar har tiden sprungit iväg. Vi har lärt oss väldig mycket och fått många nya vänner som vi hoppas att vi kommer att få träffa igen <3 Det vi kommer att ta med oss är deras otroligt stora hjärtan och glädje som dom gett oss. Detta har varit ett minne för livet och vi är glada att vi fick möjligheten att uppleva detta.


Idag har vi tillbringat dagen med vå handledare ma'am Jake. Först var vi på studiebesök på en privat klnik i Caloocan och sedan blev vi bjuda på lunch och sightseeing runt universitetet i Quezon city. Vi avslutade dagen med att köpa med oss några t-shirtar med universitetets logga på ;)


Ikväll har vi firat Chinese New year med en brakmiddag som vi för övrigt blev gratis då sällskapet i bordet bredvid insisterade på att betala?! I Filippinerna har dom en dold regel som säger att om någon vill bjuda på något får man tacka nej tre gånger och efter det måste man tacka ja, för annars upplevs man som oförskämd. Tack tack säger vi! Imorgon möter vi lärarna en sista gång för utvärdering sedan packar vi väska och gör oss redo för Visayas!


                           

Presentation


Vi ska åka till Filippinerna i tre månader (86 dagar). Där ska vi göra praktik och ett typ av projekt som arbetsterapeutstudenter. Här kan ni följa med på våra upplevelser och andra spännande saker vi stöter på, förutsatt att vi har Wifi såklart:)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards